Herplaatsing

disclaimer:

Vragen dienen te worden gesteld direct aan de eigenaar. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele conflicten tussen eigenaar en geintereseerden.

Oekrainse vluchtelingen zoeken iemand die onderdak heeft voor 1 van hun Duitse herders

Beste heer/mevrouw,

Ik ben bevriend geraakt met mensen die gevlucht zijn uit oekraine met o.a. 3 Duitse herders. Daarvan moeten ze er nu helaas van eentje afscheid nemen. En ik help hun tijdelijk even met de opvang hiervan. Het is een schat van een hond en luistert ook goed. Heeft inmiddels geleerd om in huis te leven, maar werd daar altijd als buitenhond gehouden. Zij heeft stamboompapieren die ik kan toesturen, en komt van goede afstammingen. Zij willen ook graag met haar gaan fokken. Alleen hebben nu geen ruimte om haar op te vangen. Ze willen haar dus of herplaatsen of tijdelijk bij iemand anders onderbrengen. Evt. kan degene ook met haar fokken.

Heeft u evt. mogelijkheid om dit onder uw leden onder de aandacht te brengen. Mocht er iemand geinterseerd zijn om haar te kopen. Dan zal ik de prijs even overleggen met hun.

Het adres waarop het teefje momenteel zit is bij mij dat is Lochterweg 8, Budel- Schoot. Maar die mevrouw heeft ook vervoer en kan evt. ook naar een adres toe rijden. Die mevrouw spreekt engels. Dus je zou met haar ook contact op mogen nemen 06-38631242. Met mij kunnen mensen ook contact op mogen nemen. Ik werk dan een beetje als tolk 06-17354443.  Het e-mailadres is dit adres nohemiruis@hotmail.com.