Inschrijfformulier Exterieur Beoordeling voor Liefhebbers zaterdag 1 juli 2023

Geachte Duitse Herder Liefhebber,

Zoals u misschien al via de social media kanalen hebt vernomen, vind er op 1 en 2 juli een groots HONDENWEEKEND plaats in Wouwse Plantage.

Dit weekend staat in het teken van iets doen met uw hond, of u oriënteren op wat kan ik allemaal doen met mijn hond. Er zijn workshops, demonstraties, wedstrijdjes , wandelingen, survivals en nog veel meer uitdagingen voor u en uw hond. U bent nergens toe verplicht maar we proberen u en uw hond enthousiast te maken.

Onze Vereniging DHRN verzorgd een aantal onderdelen tijdens dit weekend. Deze zijn speciaal voor onze prachtige Duitse Herders.

Zo is er de  Kampioenschapsclubmatch, een Jongehondendag en een Exterieur Beoordeling voor Duitse herdershonden van baasjes die wel eens willen weten hoe hun hond gebouwd is. U krijgt dan een rapport waarin staat beschreven wat de keurmeester opmerkt als hij uw hond toetst aan de ras standaard (vastgelegde eisen voor het ras Duitse Herder)

Op www.hondenweekend.nl kunt u het programma zien zodra dit geheel rond. Wel kunt zich opgeven voor de diverse workshops en activiteiten.

Als u wilt deelnemen aan de door de DHRN georganiseerde activiteiten kunt u zich aanmelden via de DHRN website  www.DHRN.nl

Het adres waar alle evenementen worden gehouden

Julianaweg 12 4725 AC Wouwse Plantage